Visie

Groeien doe je samen

Als ondernemer wil je graag antwoord op vragen als: “Doe ik het financieel eigenlijk wel goed en ga ik de goede kant op? Is er ruimte voor verbetering? Hoe kan ik het beter doen?”

Je wilt een accountant die je bijstaat bij alle dilemma’s waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Iemand die voldoende professionele afstand kan bewaren maar tegelijk met je meedenkt vanuit oprechte interesse in jou als persoon, jij als ondernemer en je bedrijf.

Weten waar je staat en waar je naar toe wilt geeft je meer inzicht in toekomstige mogelijkheden, geeft je rust en biedt je de vrijheid om meer rendement uit je onderneming te halen.

Numlock helpt je graag bij het bouwen van een gezonde onderneming en het veilig stellen van een betere financiële toekomst, want we kijken niet alleen naar de onderneming.

Richting

Richting begint met weten waar je staat. Numlock begint bij de basis en zorgt samen met jou dat de financiële huishouding op orde is. Numlock beseft dat alles begint bij goed inzicht in de financiële administratie, als basis voor de keuzes die je als ondernemer kunt maken.

Als ondernemer kun je de administratie uit handen te geven of ons vragen te helpen bij de (her)inrichting en/of het verbeteren daarvan. Het liefst automatiseren we zo veel mogelijk. Dat werkt efficiënt en levert uiteindelijk het beste resultaat op.

Richting is ook weten waar je als ondernemer naar toe wilt. We nemen jouw persoonlijke wensen als uitgangspunt en zien de onderneming als een doel om jouw ambities waar te maken. We zijn eerlijk over waar je staat en houden je daarbij, indien nodig, een spiegel voor. Ons uitgangspunt is om ten minste drie á vier keer per jaar een gesprek te plannen om met elkaar de richting te blijven bepalen en bij te sturen waar nodig of wenselijk is.

DeliaLouiseFotografie-80

Rust

Weten wat je doel is en welke stappen je zou kunnen zetten geeft je rust. Dat wil niet zeggen dat het plan heilig is: dat kan worden bijgesteld of worden bijgestuurd. Sterker nog, dat is soms nodig. Als gesprekspartner helpen we je meer inzicht te krijgen in de consequenties van de gemaakte keuzes. Voor jouw onderneming, maar ook voor jou als ondernemer. Dat kan bijvoorbeeld met behulp van een financiële planning of een gedetailleerde liquiditeitsbegroting. Of een gedegen marktonderzoek voor een toekomstige aan- of verkoop. We beginnen altijd met de vraag, “waar wil je naar toe?”

Rendement

Er komt een moment dat je als ondernemer gaat nadenken over het te gelde maken van jarenlang hard werken en bouwen aan je bedrijf. Misschien was je ambitie groter dan je resultaat? Misschien ben je nu gericht op inkomen, maar wil je eigenlijk meer waarde creëren? Dan helpt het vaak om de onderneming vanuit een andere invalshoek te bekijken. Waarde gedreven ondernemen noemen we dat. Ofwel het verkoopbaar maken van je onderneming. Verkoopbaar, in tegenstelling tot verkoop klaar, houdt in dat jij jouw onderneming zo inricht en bestuurt dat je op ieder gewenst moment de onderneming voor de hoogst mogelijke waarde kunt verkopen.

Iedere ondernemer doorloopt min of meer dezelfde (groei)fases van ondernemerschap. En iedere ondernemer ervaart die reis op zijn eigen manier, met ups-and-downs. Ook wij hebben als ondernemers alle fases van het ondernemen al een keer doorlopen. Dat helpt ons bij het stellen van de juiste vragen, die jou helpen de juiste keuzes te maken. Dat maakt ons de juiste gesprekpartners.

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Numlock en wil je graag eens kennis komen maken? Neem dan gerust even contact met ons op.