Onze professionals

DeliaLouiseFotografie-25

Koen Moonen

Eigenaar &
Accountant-Financieel
adviseur

Koen is de oprichter van Numlock. Hij woont in Eersel, samen met zijn vrouw Marjolein en hun 3 kinderen, tweeling Tessa en Famke en zoontje Joris. Hij geniet ontzettend van zijn gezin en vindt het heerlijk om samen met hen fijne momenten te beleven. Maar ook voor een potje voetbal en zijn maandelijkse kookclub maakt hij graag tijd vrij!

Koen is Accountant-Financieel adviseur en krijgt energie van het sparren met ondernemers over hun toekomst. Wat is hun visie, waar willen ze staan over 10 jaar en wat is de waarde van hun onderneming.  Het toevoegen van extra waarde is waar Koen van opleeft.

DeliaLouiseFotografie-27

Sander van Oudheusden

Eigenaar &
Accountant-Financieel
adviseur

‘Jij bent natuurlijk ook een echte ondernemer’ Dat is wat ik vaak van mijn klanten hoor. En dat klopt. Ook ik heb alle ups en downs van het ondernemerschap aan den lijve ondervonden.

Hoewel ik het spannend vond en het een grote stap was om alle zekerheden van een veilig loondienstverband op te geven, was de drang om zelf iets neer te zetten toch te groot.

Ik heb daarnaast ook vanuit mijn familie meegekregen hoe fijn het is om een eigen bedrijf te hebben. Na het behalen van mijn accountantsdiploma en de inschrijving als accountant in 1998, had ik een sterke drang om het beroep op mijn eigen manier vorm te teven vanuit mijn eigen onderneming en mijn eigen visie.

Een goede balans tussen mijn zakelijke- en privéleven is ook voor mij erg belangrijk. Ik woon met veel plezier midden in de Peel met mijn lieve vrouw. Als trotse vader van twee volwassen dochters geniet ik van het gezinsleven en de nauwe band die we hebben. Mijn vrije tijd besteed ik graag op de tennisbaan in competitieverband, op de fiets of wandelend in de natuur. Concerten, musea en theater bezoek ik regelmatig en met veel plezier. Ik reis graag, het liefste met mijn fotocamera als handbagage.

Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik in Frankrijk gewoond. Mijn vader heeft in die tijd een succesvol accountantskantoor opgezet voor Nederlandse bedrijven die op de Franse markt wilden toetreden. De dienstverlening heb ik zonder twijfel van mijn ouders meegekregen. Zelf ben ik onderaan de ladder begonnen op een administratiekantoor en heb ik alle aspecten van het vak ervaren en gezien. Door mijn brede achtergrond heb ik geleerd om snel verbanden te leggen en ze praktisch toepasbaar te houden voor ieder bedrijf. Bij bijna iedere bedrijfstak heb ik met veel plezier in de keuken mogen kijken.

Om mij nog verder te ontwikkelen als adviseur heb ik de afgelopen jaren een mediator opleiding gevolgd en een opleiding “coachen voor professionals” gedaan. Ik ben mij hiermee nog bewuster geworden van veel onbewuste signalen die in een gesprek kunnen optreden.

De werkelijke vraag achter de vraag pak ik hiermee nog beter op en het heeft mij een completere, effectievere en actievere adviseur gemaakt.

Mijn klanten ervaren mij als een zeer betrokken adviseur, betrouwbaar, professioneel en integer. Bij veel vraagstukken die in gesprekken langskomen kan ik snel schakelen, verbanden leggen, en met creatieve, op jouw bedrijf toepasbare oplossingen komen. Bij veel van de grotere accountantskantoren krijg je uitgebreide rapporten en analyses die zo complex zijn dat ze in een la verdwijnen. Ik kom niet alleen met praktische oplossingen, ik ga ook samen met jou kijken hoe je de plannen concreet kan maken en daadwerkelijk kan realiseren.

DeliaLouiseFotografie-19

Kristel Verhoeven

Relatiebeheerder & Junior Assistent Accountant

Kristel is werkzaam geweest in de makelaardij en het bankwezen. De afgelopen jaren heeft ze een financiële/bedrijfsvoerende functie gehad bij een installatiebedrijf, tevens een klant van Numlock Accountants. Hierdoor is zij goed op de hoogte van waar je als klant behoefte aan hebt wanneer het gaat om je administratie en het zo efficiënt mogelijk inrichten hiervan. Ze adviseert graag over software en denkt mee over efficiëntie en kostenbesparing.

Kristel is getrouwd met Rob en heeft 2 kinderen, Isis May & Raf. Ze houdt van een lange boswandeling met de hond, helpen op school, kamperen en creatief bezig zijn.

DeliaLouiseFotografie-5

Martin Ector

Senior administrateur & Yuki Specialist

In deze functie verwerkt en controleert hij de financiële cijfers in de boekhouding van onze klanten. Verder verricht hij nog allerlei hand- en spandiensten binnen de organisatie. Het helpen van de klanten is wat hij het leukste vindt van zijn werk bij Numlock.

In zijn vrije tijd is Martin een ontzettende creatieveling. Hij wordt blij van het neuriën van een liedje, creatief bezig zijn, dagdromen, droge humor en de geur van versgebakken appeltaart!

DeliaLouiseFotografie-3

Esther Rooijakkers

All-round Fiscalist

Esther is de afgelopen jaren werkzaam geweest op de aangiftepraktijk van verschillende accountantskantoren. Ze houdt zich nu dan ook vooral bezig met het opstellen van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast helpt zij met het voorbereiden van fiscale adviezen. Het leukste aan haar werk bij Numlock vind ze de afwisseling, het is nooit saai.

Esther woont samen met Glenn en hun dochter Tess in Eersel. Ze brengt veel tijd door in de sporthal waar Tess op hoog niveau sport. De weinige uurtjes die dan over blijven doen ze dan ook het liefst samen een spelletje zoals Catan of Carcassonne.

DeliaLouiseFotografie-5 websize

Dorine van Berlo

Medewerker loonadministratie

Dorine houdt zich bezig met de loonadministraties van onze klanten en voert daarnaast administratieve taken uit. Het oplossen van vraagstukken en orde scheppen vindt ze een uitdaging in haar functie en daarnaast vindt ze het fijn om te zorgen voor een prettige werksfeer. Voorheen is Dorine werkzaam geweest als HR-medewerker in de Kinderopvang.

Dorine is getrouwd met Rob en heeft twee kinderen, Kiki & Mats. Wandelen met de hond, lezen, spelletjes-, filmavondjes en weekendjes weg zijn haar favoriete bezigheden in haar vrije tijd.