Werken bij

telephone (040) 218 30 80

location Croy 7 W, 5653 LC  EINDHOVEN

Jouw toekomst

Jouw toekomst is onze toekomst. Zo waardevol als je ontwikkeling voor jou is, zo waardevol ben jij voor ons. We vinden vooral belangrijk wie je bent en niet zo zeer wat je bent. Waar sta je voor? Ben je net zo open en eerlijk naar je collega’s als wij naar jou? Dat vinden we belangrijk.

administraties

Blijven leren

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We nemen verantwoordelijkheid. Ook bij ons gaat er wel eens iets fout. Daar lopen we niet voor weg, maar daar proberen we iets van te leren. Wij vinden het belangrijk dat mensen kunnen zeggen wat ze denken, ook als ze niet zeker van hun zaak zijn. Er wordt bij ons geluisterd naar wat je zegt en antwoorden met respect. We kraken niemand af, tenslotte doen we het samen. Steek tijd in elkaar en gun elkaar succes, dat straalt ook op jezelf af. We werken hard, maar er moet ook tijd voor ontspanning en bezinning zijn.

Werken bij Numlock betekent dat je staat voor wat je doet. Wat je doet doe je zo goed mogelijk. Je helpt je collega’s als je ziet dat het nodig is en je vraagt om hulp als je weet dat het beter kan. Je wacht niet af, maar je pakt aan. Suggesties voor verbeteringen stimuleren jou.

Coaching

“Cultuur is King”. Althans, dat is de visie van Numlock. Alle andere dingen in een organisatie zijn een gevolg. Een cultuur bouwen is lastig en kost veel tijd. Numlock kiest er voor om expliciet aan cultuur te werken, samen met elkaar. Een deskundige helpt ons om onze eigen cultuur te bouwen en iedereen in zijn kracht te zetten. Als je komt werken bij Numlock heb je een talenten test afgenomen.

Ook de zachte kant

Als professional bij Numlock verwachten we dat je de taal van ondernemerschap leert spreken. Je kunt daarvoor bij GrowthFactory kennis op doen, naast de kennis die je als inhoudelijke professional opdoet bij Numlock. Dus niet alleen de “harde” kant van het vak, de ruwe data, maar ook de “zachte” kant van het vak, het gevoel.

Stage

Daarnaast kun je ons en onze manier van werken leren kennen via een stage. We kunnen veel voor je doen. Het is altijd een stage-op-maat. In overleg gemaakt. Je geeft aan waarin je je wilt ontwikkelen. Wij luisteren aandachtig en komen misschien nog met aanvullende suggesties. Je bent direct onderdeel van het team. We zijn klein genoeg om je al snel verantwoordelijkheid te geven. Dat doen we ook omdat je je zo kunt ontwikkelen. Daar hoort verantwoordelijkheidsgevoel bij. We doen het samen, dus ook jij draagt je steentje bij.

administraties
administraties

Vacatures

De toekomst delen we samen en dat maakt jouw ontwikkeling waardevol.

Numlock staat voor verantwoordelijkheid nemen, plezier hebben en met respect en vertrouwen samen werken aan het beste advies dat we kunnen geven.

administraties

Ambitieuze en ervaren Accountant

Collega’s bij Numlock

Koen Moonen

Eigenaar &
Accountant-Financieel adviseur

Gerry Lardenois

Ondernemer

Anna Hebing

Junior Fiscalist

Janine van Ansem

Fiscalist &
Financieel planner

Martin Ector

Administratief medewerker

Kevin MacGillavry

Fiscalist

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Numlock en wil je graag eens kennis komen maken? Neem dan gerust even contact met ons op.