Jaarrekeningen

telephone(040) 218 30 80

location Croy 9B, 5653 LC EINDHOVEN

Een veranderende wereld

Numlock weet dat de wereld van accountancy drastisch gaat veranderen en dat niemand precies kan vertellen hoe. Numlock staat voor zijn mensgerichtheid. Een onderneming is een verzameling van data die we voor de ondernemer vertalen naar “wat betekent dat voor jou”, “Wat is het beste voor jou?”.

Een jaarrekening is meer dan een administratieve verplichting.

Bij Numlock geloven we in het proces waardoor de jaarrekening tot stand komt. Heb je als ondernemer je financiën onder controle, dan is de jaarrekening niet alleen een product van een administratief proces, maar het begin van inzicht in je onderneming.

Een jaarrekening laat zien waar jouw keuzes het afgelopen jaar toe hebben geleid. Numlock houdt je dan de spiegel voor en zal je zeker vragen of je dan dichter bij je doel bent gekomen of juist niet.

Wat is trouwens jouw ambitie, wat wil je als ondernemer? Of liever nog, wat wil jij als persoon? Bij Numlock geloven we dat de onderneming een middel is om persoonlijke doelen te bereiken. Dat doel is voor iedereen anders; de onderneming op zich, het opbouwen van vermogen, etc..

Numlock werkt op maat en beidt wat je vraagt. Volstaat alleen de jaarrekening en de deponering bij de kamer van koophandel? Dat kan. Wil je liever 365 “jaarrekeningen” in een jaar en altijd inzicht in het effect van jouw keuzes als ondernemer op jouw resultaat of persoonlijk vermogen, dan kan dat ook.

Met Numlock maak je afspraken voor een vast bedrag per maand. Je komt dus niet voor verrassingen te staan doordat er bijvoorbeeld in één maand meer uren zijn gewerkt dan in de rest van het jaar. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en helpen we je op een manier die bij jou past.

Koen Moonen

Accountant

Numlock staat voor kwaliteit

Iedereen kan een jaarrekening maken. Strikt genomen kan een ondernemer dat zelf en heeft daar niemand voor nodig. Upload je jaarrekening bij de kamer van koophandel en klaar is Kees. Dat zit er weer op. Wil je dan een financiering bij een bank, een hypotheek op je eigen woning of zijn er andere partijen die willen weten hoe je ervoor staat, voordat ze zaken met je willen doen, dan wordt het ineens een ander verhaal. De bank wil zonder meer een onafhankelijk oordeel, een zelf opgestelde jaarrekening voldoet niet.

Andere partijen kunnen ook vragen stellen bij het beeld dat de jaarrekening van jouw bedrijf schetst als er niet een deskundige bij betrokken is. Klopt het allemaal wel? Numlock is als accountant aangesloten bij de SRA, een netwerkorganisatie van zelfstandige accountantskantoren die staan voor kwaliteit. Die kwaliteit is niet vrijblijvend. Numlock heeft een kwaliteitshandboek dat de kwaliteit borgt en ervoor zorgt dat iedereen bij Numlock volgens vaste procedures werkt. Een jaarrekening moet voldoen aan wet- en regelgeving en andere kwaliteitseisen die wij als kantoor aan een jaarrekening stellen. Numlock wordt daarop door de SRA getoetst. Numlock mag zich alleen accountantskantoor noemen omdat zij voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen. Dat is ook precies het verschil met een administratiekantoor, die worden niet op kwaliteit getoetst. Het SRA-keurmerk is een kwaliteitskeurmerk, Numlock staat voor kwaliteit.

Daarnaast wordt van Numlock accountants verwacht dat zij minimaal een week per jaar besteden aan het up-to-date houden van hun kennis ten aanzien van automatisering, wet- en regelgeving zoals de AVG, verslaggevingsvereisten en andere zaken waar een ondernemer zich doorgaans niet te tijd gunt om zich te verdiepen.

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Numlock en wil je graag eens kennis komen maken? Neem dan gerust even contact met ons op.