Groeiplan

telephone (040) 218 30 80

location Croy 9B, 5653 LC  EINDHOVEN

Groeien doe je samen

Numlock staat voor richting, rust en rendement. In die volgorde. Weten waar je staat en waar je naar toe wilt geeft je inzicht in wat je moet doen. Weten wat je moet doen biedt je rust. Rust geeft je de vrijheid van geest om na te denken over wat je moet doen om meer rendement uit je onderneming te halen. Numlock helpt je bij het bouwen van een gezonde onderneming en het veilig stellen van een betere financiële toekomst, want we kijken niet alleen naar de onderneming.

Richting

Richting begint met weten waar je staat. Numlock begint bij de basis en zorgt dat je financiële huishouding op orde is door de administratie uit handen te nemen of, als je die zelf doet, helpen je bij de inrichting daarvan. Numlock snapt dat alles begint bij goed inzicht in je administratie. Het liefste automatiseren we zo veel mogelijk. Dat kost in het begin misschien een beetje moeite, maar het helpt je later enorm.

Richting is ook weten waar je als ondernemer naar toe wilt. We nemen jouw persoonlijke wensen als uitgangspunt en zien de onderneming als een doel om jouw grootste wens waar te maken. We zijn eerlijk over waar je staat en houden je daarbij een spiegel voor.

Rust

Weten wat je doel is en welke stappen je daarvoor moet zetten geeft je rust. Dat wil niet zeggen dat het doel heilig is. Dat kan best bijgesteld worden. Maar dan moet je wel weten wat iedere stap die je zet betekent. Voor je onderneming, maar ook voor jou privé. Dat kan bijvoorbeeld met behulp van een financiële planning, zodat je een beeld krijgt bij wat je later hebt. Zou jij het fijn vinden om te weten hoe je er later voor staat?

Rendement

Is je ambitie groter dan je resultaat? Ben je nu gericht op inkomen, maar wil je eigenlijk meer waarde creëren? Dan wordt het tijd om aan de knoppen te gaan draaien. Waarde gedreven ondernemen noemen we dat bij Numlock. Ofwel het verkoopbaar maken van je onderneming. Verkoopbaar, in tegenstelling tot verkoop klaar, houdt in dat jij jouw onderneming zo inricht en bestuurt dat je op ieder gewenst moment de onderneming voor de hoogst mogelijke waarde kunt verkopen. Dan voorkom je last-minute handelingen, die doorgaans een lagere prijs voor jouw onderneming tot gevolg hebben.

Doelen worden niet zomaar bereikt en voor iedere ondernemer gelden andere spelregels. Alleen door de gevolgen van je keuzes als ondernemer te monitoren ontstaat er inzicht. Dan kom je er soms achter dat iets niet werkt zoals je vooraf had bedacht. Door daar open met elkaar over te communiceren leer jij niet alleen van ons, maar leren wij ook van jou. Zo bouw je kennis en vertrouwen op. Daarom bereik je samen met Numlock niet alleen sneller je doel, maar kom je vaak ook verder dan wanneer je alles alleen zou doen.

Samen je doel bereiken

Als je weet waar je staat, maakt het makkelijker te bepalen wat je moet doen om je doel te bereiken. Weten wat je moet doen geeft rust. Rust geeft de ruimte in je hoofd om na te denken over oplossingen voor obstakels die je tegenkomt en je van je doel weerhouden of afleiden. Dat geeft Focus. Zo groeit niet alleen de onderneming, maar vooral ook jij als ondernemer.

Mocht je als ondernemer tegen persoonlijke muren aan lopen die je weerhouden van het ontwikkelen van andere vaardigheden die nodig zijn in de groeifase waar je in zit, maar die je nog niet beheerst, dan kun je ook bij Numlock terecht. Numlock zelf heeft zich meer toegelegd op de “harde” kant van ondernemerschap, de financiële kant. Om ondernemers zo breed mogelijk van dienst te kunnen zijn is Numlock een samenwerking aangegaan met groeipartners die, met ieder hun eigen expertise, ondernemers op alle mogelijke manieren kunnen ondersteunen.

Zo kan Numlock ondernemers inzicht geven in zichzelf als mens en als ondernemer en in zijn of haar business. Hier blijft het wat ons betreft echter niet bij want zonder een strakke uitvoering komt een goed plan niet tot z’n recht. En juist deze implementatie is datgene waar het bij veel goede ondernemersideeën aan schort.

Inzicht

Dat doen we door specifiek op jouw toegespitste dashboards. En omdat een plaatje niet altijd alles zegt, neemt Numlock je bij de hand en legt periodiek uit wat je ziet en hoe je die informatie kunt gebruiken.

Numlock

Koen Moonen

Eigenaar &
Accountant-Financieel
adviseur

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Numlock en wil je graag eens kennis komen maken? Neem dan gerust even contact met ons op.