Belastingadvies

telephone(040) 218 30 80

location Croy 7 W, 5653 LC EINDHOVEN

Uw aangifte in goede handen

Numlock zorgt voor uw aangiftes. Of het nu gaat om omzetbelasting, vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting. Omdat er bij Numlock fiscaal geschoolde professionals werken, mag je van Numlock verwachten dat jouw aangifte correct wordt ingediend bij de belastingdienst.

Numlock denkt net een stap verder

Bij Numlock geloven we in het proces waardoor de jaarrekening tot stand komt. Heb je als ondernemer je financiën onder controle, dan is de jaarrekening niet alleen een product van een administratief proces, maar het begin van inzicht in je onderneming.

Een jaarrekening laat zien waar jouw keuzes het afgelopen jaar toe hebben geleid. Numlock houdt je dan de spiegel voor en zal je zeker vragen of je dan dichter bij je doel bent gekomen of juist niet.

Wat is trouwens jouw ambitie, wat wil je als ondernemer? Of liever nog, wat wil jij als persoon? Bij Numlock geloven we dat de onderneming een middel is om persoonlijke doelen te bereiken. Dat doel is voor iedereen anders; de onderneming op zich, het opbouwen van vermogen, etc..

Onze fiscalisten zijn verplicht een aantal uren per jaar te investeren in het up-to-date houden van hun kennis ten aanzien van nieuwe en gewijzigde (fiscale) regels. Heb je andere fiscale vragen, dan kun je ook goed bij Numlock terecht.

Denk daarbij aan advies ten aanzien van:

 Alle soorten belastingaangiftes

 Door erkende fiscale professionals

 Mogelijke deelname aan horizontaal toezicht

Onze fiscale professionals zijn toegankelijke een eenvoudig te bereiken. Met Numlock maak je afspraken voor een vast bedrag per maand. Je komt dus niet voor verrassingen te staan doordat er bijvoorbeeld in één maand meer uren zijn gewerkt dan in de rest van het jaar.

Numlock

Janine van Ansem

Belastingadviseur &
Financieel planner

Numlock staat voor kwaliteit

Ook hier staat Numlock voor wat zijn doet. Daarom biedt Numlock klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan Horizontaal Toezicht. Geen klein “ding”, omdat Numlock mede aansprakelijk wordt voor de aangiftes die zijn namens haar klanten indient bij de belastingdienst. Extra reden dus om te zorgen dat het allemaal goed is.

Wat zijn de voordelen voor Horizontaal Toezicht?
– 1 aanspreekpunt bij de Belastingdienst
– sneller zekerheid over de aanslag
– aangepast toezicht, bijvoorbeeld bij controles en vragenbrieven
– minder vaak controles

Numlock staat voor kwaliteit

De ervaring die Numlock heeft met Horizontaal toezicht is dat samenwerking centraal staat. Op basis van vertrouwen en transparantie wordt (voor)overleg gepleegd met de Belastingdienst. Er wordt naar oplossingen gezocht. Hoe dat ongeveer werkt zie je hier.

Numlock heeft een convenant (overeenkomst) met de Belastingdienst. Als klant van Numlock kun je daar gebruik van maken, maar het is niet verplicht. Als Numlock zijn we wel voorstander van deze manier van werken waarbij openheid en transparantie centraal staan.

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Numlock en wil je graag eens kennis komen maken? Neem dan gerust even contact met ons op.