Administraties

telephone(040) 218 30 80

location Croy 9B, 5653 LC EINDHOVEN

Administreren is de eerste stap

Het voeren van een administratie is al lang niet meer het inkloppen van facturen om een goede btw-aangifte te kunnen doen. Nog niet zo lang geleden was het voor ondernemers lastig om goed inzicht te hebben in het resultaat van de onderneming en is de ondernemer al lang blij als de periodieken aangifte omzetbelasting weer is gedaan.

Nu draait het om inzicht. Administreren is de eerste stap, de analyse van deze financiële informatie de tweede. Dat is waar Numlock bij helpt.

Numlock denkt net een stap verder

De laatste jaren is het steeds meer mogelijk om direct van uit het administratieve pakket dat je gebruikt, inzicht te krijgen in de financiële stand van zaken van jouw bedrijf. Daarom is voor ondernemers de administratie van cruciaal belang. Inzicht geeft je als ondernemer namelijk de mogelijk om snel te anticiperen op veranderingen in en rondom jouw onderneming.

Zelf boeken

Numlock helpt je om jouw administratieve proces te stroomlijnen. Het doel daarvan is om de technologische mogelijkheden die er momenteel zijn zo goed mogelijk in te zetten, zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan iets wat veel ondernemer toch al niet leuk vinden. Hoe beter het proces loopt, hoe makkelijker het wordt om meer rendement uit je onderneming te halen. Meer rendement haal door je cijfers goed te analyseren. Als ondernemer hoef je niet alles alleen te doen of alles zelf te weten. Numlock helpt je jouw cijfers analyseren en helpt je vooral jezelf aan afspraken te houden die je maakt om tot een beter rendement te komen.

Boekhouding uitbesteden

Wil je als ondernemer de rompslomp van een administratie niet hebben, dan kun je natuurlijk ook de administratie uitbesteden. Numlock gebruikt moderne boekhoudsoftware die het makkelijk maakt om facturen te herkennen en de boeken. Het voordeel is dat je altijd bij bent met je administratie en dus ook altijd inzicht hebt.

Hoef je dan als ondernemer helemaal niets meer te doen? Nee, dat kan natuurlijk niet. De facturen komen waarschijnlijk nog altijd per post aan. Krijg je ze per email, dan kun je ze doorsturen naar je boekhoudpakket. Als je te allen tijde inzicht wilt in je administratie, betekent dat je alles wat je ontvangt ten aanzien van jouw administratie op gestructureerde wijze aanbied aan jouw boekhoudpakket. Dat betekent dat je facturen verzamelt en wekelijks op hetzelfde moment doorstuurt naar je boekhoudpakket. Het echt automatiseringen van je boekhouding kan heel ver gaan, maar is een proces dat zeker in het begin veel afstemming vraagt tussen jou en de Numlock medewerker die je administratie verzorgt. Het is van belang om samen een goede werkwijze af te stemmen. Het gebruik maken van software levert in ieder geval een besparing op, want je accountant laten boeken is goedkoper dan een medewerker aannemen om het voor je te laten doen. En je hebt geen risico op verzuim. Het grote voordeel is ook dat je direct een deskundig oog over je financiële administratie laat gaan, zodat je zeker weet dat je naar cijfers kijkt die iets zeggen over jou situatie. Valt de winst tegen of blijken er andere zaken uit jouw administratie, nemen we natuurlijk contact met je op.

Met Numlock maakt je afspraken voor een vast bedrag per maand. Je komt dus niet voor verrassingen te staan doordat er bijvoorbeeld in één maand meer uren zijn gewerkt dan in de rest van het jaar.

Koen Moonen

Accountant

Wil je meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Numlock en wil je graag eens kennis komen maken? Neem dan gerust even contact met ons op.