Over ons

telephone (040) 218 30 80

location Croy 9B, 5653 LC  EINDHOVEN

Ondernemen in de toekomst

Numlock weet dat de wereld van accountancy drastisch aan het veranderen is en niemand kan precies vertellen hoe. Dat automatisering belangrijk voor ons en onze klanten is, is voor iedereen duidelijk. Maar data en tools zijn niet het einde van de accountant, maar juist het begin. Hoe komt onze dienstverlening er uit te zien? Worden we nog meer van de cijfers, worden we data analisten? Of worden we juist meer van de mensen? Numlock staat voor zijn mensgerichtheid. Een onderneming is een verzameling van data die we voor de ondernemer vertalen naar “wat betekent dat voor jou”, “Wat is het beste voor jou?”.

Wie we zijn

Waar we de onderneming mee helpen zijn het opstellen van begrotingen, prognoses, waarderingen en andere cijferanalyses die hepen bij het inzicht dat u als ondernemer zoekt bij het bepalen van hetgeen waar jij je het beste op kunt richten.

Mensen werken met mensen. Daarom gaan we met onze klanten om zoals we binnen Numlock met elkaar om gaan.

  • We willen groeien, maar niet ten koste van de ander;
  • We zijn kritisch, maar met respect voor de ander;
  • We nemen onze verantwoordelijkheid, afspraak is afspraak;
  • We doen het samen. Van elkaar kunnen we leren en zonder de ander is alles moeilijker;

Omdat ondernemen over groeien gaat, over groeipijnen en vooral over hoe de ondernemer zich voelt, heeft Numlock een samenwerking met GrowthFactory. Zo kan Numlock ondernemers altijd helpen groeien, niet alleen op het gebied van financiën, maar juist ook op persoonlijk vlak.

Dat doen we met deze mensen

Koen Moonen

Eigenaar &
Accountant-Financieel
adviseur

Koen is de eigenaar van Numlock. Hij woont in Eersel, samen met zijn vrouw Marjolein en hun 3 kinderen, tweeling Tessa en Famke en zoontje Joris. Hij geniet ontzettend van zijn gezin en vindt het heerlijk om samen met hen fijne momenten te beleven. Maar ook voor een potje voetbal en zijn maandelijkse kookclub maakt hij graag tijd vrij!

Koen is Accountant-Financieel adviseur en krijgt energie van het sparren met ondernemers over hun toekomst. Wat is hun visie, waar willen ze staan over 10 jaar en wat is de waarde van hun onderneming.  Het toevoegen van extra waarde is waar Koen van opleeft.

Anna Hebing

Junior Fiscalist

Sinds 1 februari 2019 werkt Anna naast haar studie bij Numlock. Van februari t/m juli 2020 heeft zij haar afstudeerstage voor de opleiding Fiscaal Recht en Economie bij Numlock gedaan. Deze studie heeft zij inmiddels succesvol afgerond. Sindsdien is zij fulltime in dienst als Junior Fiscalist. In deze functie houdt zij zich bezig met de verschillende aangiften, het voorbereiden van fiscale jaarrekeningen en het uitzoeken van fiscale probleemstukken. Dit uitzoeken vindt zij ook meteen het leukste van haar werk bij Numlock! Samen met de prettige werksfeer waarin collega’s elkaar helpen.

Anna is dol op lezen, creatief bezig zijn en het maken van tapas met vriendinnen. Ook wordt zij erg blij van dieren, wandelen, in de natuur zijn, familie, een lekker filmavondje en picknicken.

Janine van Ansem

Fiscalist &
Financieel planner

Janine werkt sinds de start van Numlock als Belastingadviseur – Financieel planner binnen het bedrijf. Zij houdt zich bezig met het maken van een totaalbeeld de persoonlijke financiële situatie van de klant. Dit gebeurt aan de hand van levenslange financiële overzichten, waarin de wensen en verplichtingen van de klanten naar voren komen. De financiële planning helpt de klant bij het in kaart brengen van de huidige financiële situatie en het plannen van de financiële toekomst. Via de financiële planning wordt er inzicht verkregen wat nodig is om deze wensen en ambities te realiseren.

Waarde toevoegen aan een ondernemer. Dat is wat Janine het leukste vindt aan haar werk. En dit kan in de breedste zin van het woord. Door fiscale adviezen te geven, waardoor de belasting wordt verlaagd. Maar ook doordat een ondernemer rust in zijn hoofd krijgt over wat zijn (toekomst)plannen zijn.

Janine woont samen met haar man Joost en hun twee kinderen, Melanie en Tjeerd in Pelt, België. Haar vrije tijd brengt zij het liefst door met haar gezin. Er lekker op uit gaan of thuis een spelletje doen. Janine is een enorme Disney fan, wat dan ook betekent: vrijdagavond is filmavond! Ze geniet ontzettend van de kleine dingen in het leven. Een mooie wandeling, een fijn gesprek, een spontane knuffel van haar kinderen.

Martin Ector

Yuki Specialist &

Boekhouder

Martin werkt sinds november 2019 bij Numlock als administratief medewerker. In deze functie verwerkt en controleert hij de financiële cijfers in de boekhouding van onze klanten. Verder verricht hij nog allerlei hand- en spandiensten binnen de organisatie. Het helpen van de klanten is wat hij het leukste vindt van zijn werk bij Numlock.

In zijn vrije tijd is Martin een ontzettende creatieveling. Gitaar spelen, zingen en knutselen zijn hiervan een paar voorbeelden. Hij wordt blij van het neuriën van een liedje, creatief bezig zijn, dagdromen, droge humor en de geur van versgebakken appeltaart!

Oskaj van Mierlo

Adviseur digitalisering &

verwerken administratie

Sinds begin 2021 heeft Numlock zijn team kunnen versterken met de komst van Oskaj. Oskaj is na het voltooien van zijn financiële studie afgestudeerd als toegepast psycholoog. Na zijn studie heeft hij er toch voor gekozen om zich verder te ontwikkelen in de financiële dienstverlening. Binnen het bedrijf verzorgt en controleert hij diverse administraties en heeft hij een eigen klantenportefeuille. Met zijn ruime kennis adviseert hij de klant over het optimaliseren van zijn boekhouding en de juiste focus te leggen.

Oskaj woont in Eindhoven met zijn vriendin Kim en konijnen Vettel en Pip. Zijn grote passie is formule 1! Hij is een grote fan van Ferarri en Daniel Ricciardo.

Kristel Verhoeven

Adviseur digitalisering &

verwerken administratie

Begin 2021 heeft ook Kristel haar intrede gedaan binnen het team. Kristel is werkzaam geweest in de makelaardij en het bankwezen. De afgelopen jaren heeft ze een financiële/bedrijfsvoerende functie gehad bij een installatiebedrijf, tevens een klant van Numlock Accountants. Hierdoor is zij goed op de hoogte van waar je als klant behoefte aan hebt wanneer het gaat om je administratie en het zo efficiënt mogelijk inrichten hiervan. Ze adviseert graag over software en denkt mee over efficiëntie en kostenbesparing.

Kristel is getrouwd met Rob en heeft 2 kinderen, Isis May & Raf. Ze houdt van een lange boswandeling met de hond, helpen op school, kamperen en creatief bezig zijn.

Numlock als groeipartner

Numlock gaat samen met ondernemers achter dromen aan. Meer richting, rust en rendement.

Jaarrekeningen

Numlock ontzorgt je door het opstellen en deponeren van jaarrekeningen te regelen.

belastingadvies

Belastingadvies

Onze fiscaal geschoolde professionals nemen al uw belastingaangiftes uit handen.

administraties

Administraties

Een goede administratie is veel meer dan een verplichting; hieruit put je informatie.